PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dick Advocaat genoemd als nieuwe trainer van Polen’

psv logoDick Advocaat is een kandidaat om als bondscoach van Polen aan de slag te gaan. Polen kan zich na de 1-0 nederlaag tegen Oekraïne niet meer kwalificeren voor het WK 2014 in Brazilië en dat zal gevolgen hebben voor de huidige bondscoach Waldemar Fornalik, die volgens Przeglad Sportowy zijn congé zal krijgen.

De Hagenaar zou open staan om bondscoach te worden bij Biale Orli. Advocaat is sinds zijn ontslag bij PSV nog altijd werkloos en had naar verluidt geen interesse om Fatih Terim op te volgen bij Galatasaray. Ook het bondscoachschap bij het Ierse nationale elftal zag de 66-jarige Kleine Generaal niet zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.