‘Juventus wil Ola Toivonen transfervrij oppikken’

psv logoOla Toivonen ging deze zomer niet in op een aanbieding van Norwich City, omdat hij de voorkeur geeft aan een club van een groter statuur. De 27-jarige PSV’er krijgt mogelijk zijn zin, want Juventus ziet het wel zitten om met hem een samenwerking aan te gaan. Zo melden Italiaanse media. De Oude Dame wil hem kosteloos binnenhengelen.

Toivonen beschikt over een contract dat aan het eind van het seizoen afloopt. Technisch directeur Marcel Brands van PSV liet eerder al doorschemeren dat hij een transfervrij vertrek verwacht van de Zweed. De aanvallende middenvelder annex aanvaller heeft geen haast om zijn contract in Eindhoven te verlengen. Juventus hoopt daarvan dankbaar gebruik van te kunnen maken. Het is waarschijnlijk dat de interesse wederzijds is.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer