‘PSV voorlopig niet in zee met investeringsmaatschappij Doyen Sports Group’

psv logoPSV gaat voorlopig niet samenwerken met de investeringsmaatschappij Doyen Sports Group. Dit zegt Tiny Sanders, algemeen directeur van PSV.

Toch sluit Sanders het niet uit dat er in de toekomst een samenwerking zal ontstaan tussen PSV en Doyen Sports Group. ‘Op dit moment doen we er niets mee. Zo’n samenwerking maakt niet iets mogelijk, wat we nu zelf niet zouden kunnen doen. Het is niet zo dat we dan wel de Romario van de toekomst kunnen kopen, die we nu zelf niet kunnen kopen’, aldus Sanders.

Doyren Sports Group toonde belangstelling om de transfer van Adam Maher mede te financieren. Ook heeft de investeringsmaatschappij al belangen in spelers Zakaria Labyad van Sporting Portugal, Radamel Falcao van AS Monaco en Ola John van Benfica.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer