‘Ola Toivonen maakt geen haast met contractverlenging’

psv logoOla Toivonen gaat een beslissing over zijn toekomst niet overhaasten. PSV hoeft er dan ook niet op te rekenen dat de middenvelder op korte termijn al zijn contract gaat verlengen.

De Eindhovenaren willen het aflopende contract van Toivonen snel verlengen. “Ik denk niet dat ik komende week of de week daarna teken”, reageert de international in gesprek met NUsport. “Ik concentreer me nu eerst op Zweden, en als ik terug ben, zal ik er weer over nadenken.”

PSV deed al een contractvoorstel tot medio 2015. Op die manier voorkomt de club dat de speler komende zomer transfervrij vertrekt. Toivonen wil echter bedenktijd. “Ik heb geen deadline op papier zien staan. En er is ook niet gezegd voor wanneer ik moet tekenen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.