Mark van Bommel traint mee met Fortuna Sittard

psv logoMark van Bommel zette na het vorige seizoen een punt achter zijn professionele voetbalcarrière, nadat hij er niet in slaagde om kampioen te worden met PSV. Nadat hij zijn kicksen aan de wilgen hing, speelde Van Bommel nog een mooi afscheidsduel. Nu wordt bekend dat Van Bommel zich af en toe zal melden op het trainingsveld van Fortuna Sittard.

De gestopte Van Bommel begon zijn professionele voetballoopbaan bij Fortuna Sittard en zal zich nu met enige regelmaat melden op de training van de selectie van Fortuna-trainer Wil Boessen. Aan het meetrainen van de oud-middenvelder ligt ten grondslag dat hij graag fit wil blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.