PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester United baalt van misgelopen Kevin Strootman’

psv logoManchester United-trainer David Moyes heeft ontzettend veel spijt dat de club Kevin Strootman niet heeft aan kunnen trekken. De 23-jarige Strootman koos voor het avontuur bij AS Roma, waar hij tot dusver een formidabele start kent.

Dat Moyes een creatieve middenvelder nodig had, was bekend. De Engelse grootmacht probeerde verschillende spelers naar Manchester te halen, maar bijna niemand kwam. Zo trachtte de club Francesc Fàbregas (FC Barcelona) en Thiago Alcántara (vertrok van Barcelona naar Bayern München) in te lijven. Op de laatste dag van de transfermarkt, trok United Marouane Fellaini van Everton aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.