‘Dick Advocaat in beeld als nieuwe bondscoach van Ierland’

psv logoDick Advocaat lijkt er weer een optie bij te hebben. De Hagenaar is volgens De Telegraaf in beeld bij de Ierse voetbalbond om de vertrokken keuzeheer Giovanni Trapattoni op te volgen. De Italiaan trok zijn conclusies na het mislopen van het WK.

Advocaat (65) maakte indruk op het bestuur van de Ierse bond tijdens de kwalificatie voor het EK van 2012. Met Rusland zat de Nederlandse oefenmeester toen in de poule van Ierland. Beide landen werden eerste en tweede. Naast Advocaat zien de Ieren naar verluidt tevens Martin O’Neill als potentiële kandidaat. De oud-trainer van Celtic, Aston Villa en Sunderland is momenteel eveneens clubloos.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer