PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zakaria Bakkali maakt snel keuze voor Belgie of Marokko bekend’

psv logoZakaria Bakkali laat op korte termijn weten of hij in de toekomst uit wil komen voor de nationale ploeg van België of Marokko. Hij maakt zijn keuze ‘binnen één of twee weken bekend’, zo laat de jonge aanvaller van PSV weten in De Telegraaf.

De pas 17-jarige Bakkali beleefde in de eerste weken van dit seizoen zijn doorbraak bij PSV. Hij scoorde drie keer in de competitiewedstrijd tegen NEC (5-0) en werd vervolgens prompt opgeroepen voor de nationale ploeg van België. Omdat Bakkali in aanloop naar die interland een blessure opliep, bleef zijn debuut nog uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.