PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dinamo Zagreb – PSV wordt zonder publiek gespeeld

psv logoDe UEFA heeft een straf uitgedeeld aan PSV-tegenstander Dinamo Zagreb in de Europa League. De ploeg moet wegens racisme een thuisduel zonder publiek afwerken. Dat is de wedstrijd tegen PSV op donderdag 24 oktober.

De gevreesde aanhang van de Kroatische kampioen raakte recent weer in opspraak vanwege racistische leuzen en het afsteken van vuurwerk tijdens Europese duels van hun favoriete club. De UEFA, die streng optreedt tegen racisme, besloot Dinamo Zagreb daarom voor straf een wedstrijd zonder publiek te laten spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.