‘Balázs Dzsudzsák hoopt in de winter te vertrekken bij Dinamo Moskou’

psv logoBalázs Dzsudzsák wil in de winter vertrekken bij Dinamo Moskou. De Hongaarse vleugelspeler is volgens Izvestia ontevreden bij de Russische club nadat men weigerde te praten met Internazionale.

De Italianen hadden namelijk een bod van veertien miljoen euro uitgebracht op de ex-PSV’er. Dzsudzsák had zelf wel oren naar een transfer naar het Stadio Giuseppe Meazza, maar de Politieclub weigerde, op aandringen van trainer Dan Petrescu, te praten. De 56-voudig Hongaars international was daar zeer teleurgesteld over, want hij heeft er geen geheim van maakt dat hij graag naar een Europese topcompetitie zou willen vertrekken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer