‘Schorsing dreigt voor ‘slaande’ Stijn Schaars’

psv logoPSV zal Stijn Schaars mogelijk één of meerdere wedstrijden moeten missen. De middenvelder duwde zondagmiddag bij een 0-0 stand tegen Ajax zijn hand in het gezicht van Thulani Serero. Valentijn Driessen, chef voetbal bij De Telegraaf, meldde bij Fox Sports dat de KNVB maandagochtend een vooronderzoek zal instellen naar de actie van Schaars.

Na afloop was de, bij afwezigheid van Georginio Wijnaldum, aanvoerder van PSV al schuldbewust. “Niet slim, dat had ik niet moeten doen”, reageerde aanvoerder Schaars na afloop. “Ik wilde eigenlijk een blok zetten, maar ik deed iets met mijn hand. Dat was een beetje dom van me.” Serero ging neer, maar kreeg geen vrije trap mee. Hij kon de wedstrijd gewoon vervolgen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer