Ajax verloor al vier jaar niet meer van PSV

psv logoPSV hoopt zondagmiddag alle schroom van zich af te spelen in de topper tegen Ajax. De Eindhovenaren maken een slechte fase door in het nog prille seizoen. Het elftal van trainer Philip Cocu wist namelijk al zes duels op rij niet meer te winnen. De laatste zege van PSV dateert alweer van 17 augustus, toen Go Ahead Eagles met 3-0 werd verslagen.

Naast het negatieve record voor PSV in het huidige seizoen, beschikt de ploeg ook over matige reeks duels tegen Ajax. De laatste keer dat PSV een competitiewedstrijd won van Ajax was op 16 augustus 2009. Toen werd het 4-3 in het voordeel van de Brabanders. Sindsdien zijn er zes duels geweest en geen van die duels werd gewonnen door PSV. De ontmoeting van vorig jaar mondde uit in een 2-3 overwinning voor Ajax.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer