PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stanislav Manolev wil zijn contract bij PSV laten ontbinden’

psv logoVolgens het Bulgaarse Sportal wil Stanislav Manolev zijn contract bij PSV laten verbreken. De 27-jarige international van Bulgarije zou genoeg hebben van zijn uitzichtloze situatie. Sinds de aanstelling van Phillip Cocu als hoofdtrainer is de rechtsback veroordeeld tot het spelen in het tweede elftal.

Maandagavond speelde hij met de Eindhovense beloften in een nagenoeg leeg stadion met 0-0 gelijk tegen Fortuna Sittard. Dat ziet Manolev niet meer zitten en dus wil hij zijn contract dat tot 2014 doorloopt laten ontbinden, zodat hij als transfervrije speler op zoek kan naar een nieuwe club. PSV wil vooralsnog echter niet meewerken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.