‘PSV opent weer het gesprek met Ola Toivonen’

psv logoPSV gaat op korte termijn met Ola Toivonen om de tafel. Doel is om de gezamenlijke toekomst te bespreken, zowel dit seizoen als eventueel de jaren erna. Toivonen heeft een aflopend contract, eerder werd gedreigd dat de Zweedse international zich zou moeten melden bij de beloften.

‘Ik heb zelf al met Ola gesproken en hem gevraagd zich te richten op PSV. Zodra Marcel Brands terug is van vakantie, volgt ook een gesprek met hem erbij’, zegt trainer Phillip Cocu vandaag in gesprek met AD Sportwereld. Cocu wil niet speculeren over waar Toivonen zijn wedstrijden afmaakt.

Er zijn een aantal opties voor Toivonen. De Zweed kan het seizoen afmaken bij het eerste elftal en loopt vervolgens transfervrij de deur uit. Het alternatief is een contractverlenging. Of hij moet de laatste maanden van zijn contract slijten in de Jupiler League bij Jong PSV. Dat laatste werd vorig seizoen nog door de Eindhovense clubleiding aangekondigd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.