‘Zakaria Bakkali op scoutinglijst van Chelsea’

psv logoPiet Visser wordt volgende week 79 jaar. De ‘meesterscout’ is inmiddels alweer acht seizoenen in dienst van Chelsea en praat in gesprek met Sp!ts over de talenten in de Eredivisie. “Over Zakaria Bakkali mag ik niks zeggen van de club, want die staat op onze scoutinglijst”, zo laat De Visser weten.

De scout volgt de Eredivisie nog altijd op de voet en kijkt met name naar PSV. Ook bij die club was hij in het verleden werkzaam. “Al ken ik lang niet alle jongens hoor. Over Joshua Brenet kan ik bijvoorbeeld weinig zeggen, maar je moet wel wat in je mars hebben als de trainer je verkiest boven Santiago Arias.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.