PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-fans lopen niet warm voor de Europa-League’

psv logoFans van PSV blijken ook dit seizoen weinig interesse te hebben in kaarten voor de Europa League. Volgende week staat de eerste wedstrijd op het programma in het Europese bekertoernooi en voor de drie thuisduels verkochten de Eindhovenaren pas zo’n vierduizend kaarten. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad.

Ook vorig seizoen waren de verkoopcijfers alles behalve rooskleurig voor PSV. Om die reden verlaagde de club de prijzen voor de kaarten. Ondanks de prijsverlaging blijven de fans echter weinig interesse tonen. Voor de Champions League-duels met Zulte Waregem en met name AC Milan was de belangstelling juist enorm groot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.