‘Mogelijk geen Ajax-supporters naar topper tegen PSV’

psv logoMogelijk zal er 22 september geen Ajax-aanhang afreizen naar Eindhoven wanneer de topper tegen PSV gespeeld wordt. Dat heeft een woordvoerder van AFCA kenbaar gemaakt aan AT5. Een omslachtige verplichte treinreis zou roet in het eten gooien, vanwege werk aan het spoor.

De burgemeester van Eindhoven heeft alleen een treinreis die helemaal via Venlo gaat goedgekeurd. ‘Wij vrezen dat er geen uitsupporters aanwezig kunnen zijn’, laat een woordvoerder van AFCA weten aan nieuwszender AT5. ‘Alle voorstellen voor alternatief vervoer vanuit Amsterdam zijn door de burgemeester van Eindhoven afgewezen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.