‘Vader Labyad hield 2.064.000 euro over aan transfer van zoon’

psv logoZakaria Labyad mag nu dan ongelukkig zijn in Lissabon, bij zijn overstap een jaar terug van PSV naar de Portugese hoofdstad was hij dat allerminst. En zijn vader Mohammed zeker niet, onthult Voetbal International. Het magazine meldt dat pa Labyad 2.064.000 euro overhield aan de transfer van zijn zoon.

Onder het kopje ‘kosten voor de verwerving van spelers’ is de kostenpost aan Mohammed Labyad opgenomen. Het jaarverslag van Sporting maakt tevens duidelijk dat Labyad voor 35 procent eigendom is van investeringsmaatschappij Doyen. Sporting bezit ook 35 procent van de transferrechten, Labyad zelf twintig en PSV tien.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer