PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Terek Grozny hoopt op Dick Advocaat’

psv logoHet is niet ondenkbaar dat Dick Advocaat op korte termijn weer aan de slag gaat als trainer bij een buitenlandse club. De oefenmeester, die al enige tijd zonder club zit, kan naar verluidt namelijk aan de slag bij Terek Grozny. Dat heeft Izvestia naar buiten gebracht.

De in Den Haag geboren oefenmeester zit zonder club nadat hij aan het eind van het afgelopen seizoen afscheid nam bij PSV. Advocaat zou nu echter opnieuw weer aan de slag kunnen als hoofdtrainer. Ditmaal bij de club waar Ruud Gullit in het verleden ook trainer was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.