Mark van Bommel krijgt aanstaande vrijdag nog een afscheidswedstrijd

psv logoMark van Bommel besloot aan het einde van vorig seizoen een punt achter zijn loopbaan te zetten. De middenvelder kreeg eerder al een afscheidswedstrijd bij PSV en dat bleek uit een groot succes. Aankomende vrijdag krijgt de Oranje-international opnieuw een afscheidsduel, dit keer neemt Fortuna Sittard afscheid van hem.

De verwachting is dat er achtduizend mensen richting de Trendwork Arena, de thuisbasis van Fortuna Sittard.”Vandaag is echt niet meer normaal, ik krijg telefoontje na telefoontje, ik kan nog niet eens meer rustig eten. Nog één zo’n dag en dan hebben we denk ik geen kaart meer over”, zo reageerde John van Bommel.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer