‘Belgie legt Zakaria Bakkali een ultimatum op’

psv logoVital Borkelmans, assistent-bondscoach van de nationale voetbalploeg van België, vertelde maandag dat PSV-aanvaller Zakaria Bakkali met een deadline te maken heeft gekregen. De jongeling moet snel beslissen over zijn interlandtoekomst.

Bakkali moet kiezen tussen een interlandcarrière in het shirt van België, of in het tenue van Marokko. De laatste twee interlandperiodes werd Bakkali opgeroepen door Marc Wilmots, coach van de Rode Duivels. Een blessure voorkwam Bakkali’s debuut in de nationale ploeg door België. Tijdens het samenzijn heeft Wilmots de zeventienjarige Bakkali te kennen gegeven vóór het duel met Kroatië een antwoord te willen hebben.

“Vóór de match tegen Kroatië moet hij beslissen. Dat heeft bondscoach Marc Wilmots hem gezegd”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer