PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vitesse haalt ‘toptalent’ terug bij PSV

psv logoTristan Berghuis heeft een tweejarig contract getekend bij Vitesse met een optie op nog een seizoen. De zeventienjarige middenvelder maakte zes jaar deel uit van de jeugdopleiding van de Arnhemmers, maar hij vertrok vorig jaar naar PSV. Nu is de Nederlands jeugdinternational van Oranje onder 17 weer terug.

“Het was een enorme teleurstelling dat een toptalent als Tristan vorig jaar bij ons wegging. Nu ben ik hartstikke blij dat hij de weg terug heeft gevonden. Kijkend naar de ambities van Vitesse en de plannen die we hebben met de academie, is dit een positieve ontwikkeling”, vertelt hoofd opleiding Gerry Hamstra op de clubsite.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.