‘Ola Toivonen verlengt wellicht contract bij PSV’

psv logoOla Toivonen is ook na de recente transferperiode nog altijd contractspeler van PSV. Een afscheid van de Zweed leek aanstaande, maar nu sluit de aanvallend ingestelde speler een contractverlenging bij zijn huidige werkgever niet bij voorbaat uit, meldt Voetbal International.

“Het is niet tot een transfer gekomen. Ik moet nu ook andere ideeën serieus nemen. Verlengen ook, als PSV dat tenminste nog wil. Ik heb het in principe goed in Nederland. Wat mij betreft is alles open. Ik ben benieuwd naar de plannen van PSV. Het gesprek zal op initiatief van de club plaatsvinden”, aldus Toivonen tegenover het voetbalweekblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.