‘Dreigende rechtszaak reden voor blijven Ola Toivonen’

psv logoPSV wilde Ola Toivonen graag verkopen en bereikte ook een akkoord met Norwich City, maar de aanvaller zit nog steeds in Eindhoven en blijft daar voorlopig ook zitten. Toivonen zal in ieder geval tot de winterstop wachten met een transfer en dat komt niet enkel door een gebrek aan serieuze belangstelling, weet PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International.

Toivonen schoof deze zomer zijn zaakwaarnemer aan de kant en meldde zich in de stal van Mino Raiola, die erom bekend staat dat hij zijn spelers overal naartoe weet te brengen. Wanneer de aanvaller deze zomer echter verkocht zou worden, zou er een dure rechtszaak volgen. Na 15 september kan Toivonen volgens Slegers zonder problemen van zijn oude zaakwaarnemer af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.