‘CSKA Moskou ziet in Toivonen vervanger van Keisuke Honda’

psv logoCSKA Moskou is achter de schermen al druk bezig met het zoeken naar een vervanger voor Keisuke Honda. De Japanse middenvelder lijkt naar AC Milan te vertrekken en volgens Izvestia moet Ola Toivonen zijn vervanger worden.

Toivonens contract bij PSV is nog tot de zomer van 2014 geldig en de Zweed is niet van plan om die te verlengen. Hierdoor komt hij bij trainer Phillip Cocu niet meer in aanmerking voor een basisplaats. Zijn zaakwaarnemer, Martin Dahlin, bevestigt in het medium dat zijn cliënt een aanbieding vanuit Rusland heeft ontvangen, maar benadrukt dat de 27-jarige aanvallende middenvelder ook naar Engeland kan. Toivonen wees eerder Norwich City de deur omdat hij liever wilde wachten op andere aanbiedingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.