Marcel Brands: ‘Waar blijven de clubs voor Ola Toivonen?’

psv logoOla Toivonen lijkt ook na het verstrijken van de transferdeadline op 2 september onder contract te staan bij PSV. De Eindhovenaren hoopten de voormalig aanvoerder deze zomer van de hand te doen, maar zagen tot hun eigen verbazing grote interesse uitblijven.

“Alleen Norwich City is concreet geweest”, zegt technisch directeur Marcel Brands tegenover De Telegraaf. “Ik snap niet dat er geen clubs voor Ola komen. Als je naar zijn trackrecord kijkt, dan is dat gewoon goed. Ik weet zeker dat Ola bij elke club in de Premier League zeker tien goals zou maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.