Blije Balotelli: ‘Wij hebben PSV gedood’

psv logoMario Balotelli is erg blij met de overwinning op PSV (3-0). De aanvaller van AC Milan, die in het duel met de Eindhovenaren eenmaal wist te scoren, vond dat de Italianen veel beter waren dan de gasten van hoofdcoach Phillip Cocu. Door de overwinning heeft Milan de groepsfase van de Champions League bereikt.

“In Nederland speelden we een goede wedstrijd, maar waren we ongelukkig en werd het uiteindelijk gelijk. Hier in Milaan hebben we laten zien dat we het verdienen om de groepsfase te behalen en hebben we PSV gedood”, reageerde Balotelli na afloop van de overwinning tegenover Mediaset.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.