‘Ola Toivonen vertrekt aan het einde van het seizoen transfervrij bij PSV’

psv logoPSV is druk in voorbereiding op de belangrijke ontmoeting met AC Milan, achter de schermen speelt ook de open transfermarkt nog een rol. Er zijn nog enkele dagen over om een speler bij een andere club onder te brengen, in Eindhoven hopen ze nog altijd dat men Ola Toivonen kan slijten. Zaakwaarnemer Mino Raiola rekent echter niet op een transfer van de Zweed.

De agent is niet de zaakwaarnemer van Toivonen, maar hij weet wel precies wat er speelt rondom de middenvelder annex aanvaller. “Van Toivonen ben ik niet rechtstreeks de zaakwaarnemer. Ik kan wel zeggen hoe ik zijn situatie inschat”, zegt Raiola in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Ik denk dat hij deze zomer niet meer vertrekt en in de zomer van 2014 transfervrij weg zal gaan bij PSV”, aldus Raiola over Toivonen, in het bezit van een contract tot het einde van dit seizoen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer