PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet af van aantrekken jeugdproduct FC Barcelona’

psv logoPSV gaat niet in zee met Nando Quesada, dat meldt PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad via Twitter. De negentienjarige middenvelder was afgelopen week op proef bij de Eindhovense club, maar kon niet genoeg indruk maken om een contract te verdienen.

Quesada is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Barcelona. Bij die club werd zijn contract echter niet verlengd en dus is de jongeling momenteel transfervrij. Eerder was hij al op stage bij Stoke City en die club lijkt hem wel een contract te willen aanbieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.