‘Van Hanegem geeft PSV een goede kans in Milaan’

psv logoWillem van Hanegem heeft zich positief getoond over de kansen van PSV tegen AC Milan. Het elftal van trainer Phillip Cocu kan zich woensdag kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. Dan moet de Eindhovense ploeg wel winnen in het San Siro of met minimaal 2-2 gelijkspelen door de 1-1 in de heenwedstrijd. Het spel van PSV is in ieder geval om van te genieten, zo vindt Van Hanegem.

“Van PSV raak ik met de week meer gecharmeerd. Daarom vond ik het vorige week heel vreemd om Mark van Bommel kritisch te horen doen over zijn club na de wedstrijd tegen AC Milan. Sorry hoor, maar ik heb van PSV deze competitie al veel meer genoten dan in het hele laatste seizoen waarin Van Bommel meedeed. Dat scheelt echt enorm. Ik had hem liever horen zeggen dat PSV een enorme vooruitgang heeft geboekt, wat ook de waarheid is”, schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer