‘PSV en Feyenoord op de tribune voor Richairo Zivkovic’

psv logoFC Groningen heeft met een pokerspel rond Richairo Zivkovic heel wat clubs grote ergenis bezorgd. Het lag in de lijn der verwachting dat de pas zestienjarige aanvaller in het uitduel met Go Ahead Eagles (3-3) een rol van betekenis in de plannen van Erwin van de Looi zou gaan spelen, maar de invaller kwam pas vier minuten voor tijd in het veld.

Tal van topclubs uit binnen- en buitenland waren naar De Adelaarshorst gekomen, zo meldt De Telegraaf maandag. In Deventer waren scouts van Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal en Villarreal benieuwd naar de kwaliteiten van de tiener, die in de eerste twee competitieduels van het seizoen tweemaal doel trof. Ook delegaties van PSV en Feyenoord waren bij het competitieduel aanwezig.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer