PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV heeft middenvelder van Barcelona op proef

psv logoNando Quesada is momenteel op proef bij PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De negentienjarige middenvelder komt uit de jeugd van FC Barcelona, maar daar werd zijn contract niet verlengd. De Eindhovenaren zouden de jongeling dus transfervrij in kunnen lijven.

Quesada was eerder al op stage bij Stoke City en daar maakte hij een goede indruk. De club uit de Premier League heeft hem een contract aangeboden, maar daar is de Spanjaard nog niet op ingegaan. Hij wilde eerste een kijkje nemen bij PSV en daarna pas zijn beslissing nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.