‘Malaga biedt zes miljoen euro voor Tim Matavz, PSV veegt bod van tafel’

psv logoEen bod van Málaga van iets meer dan zes miljoen euro op Tim Matavz is door PSV van tafel geveegd. Marcel Brands heeft de Spaanse club verteld dat Sloveense spits Eindhoven deze zomer niet mag verlaten. Dit meldt de technisch manager tegenover Voetbal International.

“Wij hebben met Tim en Jürgen Locadia momenteel twee uitstekende spitsen, die we graag willen behouden”, reageert Brands. De technisch manager noemt het moment waarop Málaga zich voor Matavz meldt ongelukkig. “We zitten kort voor de transferdeadline (2 september, red.), het is nu totaal niet interessant om een speler van het kaliber Matavz te moeten vervangen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer