‘Toivonen kan Norwich vergeten en kiest voor Elmander’

psv logoOla Toivonen is nog altijd niet weg bij PSV. Eerder deze zomer legde hij een aanbod van Norwich City naast zich neer en bij PSV krijgen spelers als Wijnaldum en Maher de voorkeur. PSV hoopte nog op een nieuwe poging van Norwich City maar dat lijkt niet te gebeuren.

Norwich City was bereid 5,7 miljoen euro neer te tellen voor Toivonen. De Zweeds international twijfelde en dat lijkt nu tegen hem te werken. Norwich City is namelijk nagenoeg rond met Johan Elmander. Bij Norwich City staat sinds deze zomer al Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel onder contract. Fer is geblesseerd terwijl Van Wolfswinkel afgelopen weekend al zijn eerste goal maakte.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer