‘Cocu zal blij zijn dat Bojan voor Ajax speelt’

psv logoIn zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad laat Willem van Hanegem weer de nodige zaken van het afgelopen voetbalweekeinde de revue passeren. Bojan Krkic, de Klassieker en de grasmat in de Amsterdam ArenA worden onder de loep genomen.

”Al tijdens de wedstrijd Ajax-Feyenoord moest ik denken aan Phillip Cocu. Wat moet hij blij zijn dat die Bojan Krkic niet voor PSV maar voor Ajax heeft gekozen. Die jongen mist elementair inzicht en is irritant en kleinzerig”, aldus Van Hanegem. ”Jozefzoon en Bakkali sla ik veel hoger aan dan dit mannetje. Dat soort gedachten krijg je in een wedstrijd die eigenlijk helemaal niet boeiend is.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer