‘PSV wil Tim Matavz niet verkopen’

psv logoPSV gaat niet meewerken aan een vertrek van Tim Matavz. De aanvaller speelde de afgelopen seizoen al in Eindhoven, maar kon tot dusver niet uitgroeien tot een onbetwiste basisspeler. Marcel Brands is echter niet van plan hem te laten gaan, zo laat de technisch manager van PSV in De Telegraaf weten.

Eerder deze week klaagde Matavz in de media over zijn rol binnen de selectie. Hij moet de spitspositie voorlopig delen met Jürgen Locadia, maar dat ziet de Sloveen niet zitten. “Phillip Cocu is heel tevreden over Matavz en Locadia, twee goede spitsen die elkaar aanvullen. We willen beiden behouden. Het is allemaal erg voorbarig. We hebben net vier wedstrijden achter de rug, waarvan hij bij de helft in de basis is begonnen”, aldus Brands.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer