‘PSV is fysiek sterker dan AC Milan’

psv logoAC Milan-verdediger Christian Zaccardo ziet in de de dubbele confrontatie met PSV in de voorronde van de Champions League meteen een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De ervaren Zaccardo denkt dat zijn ploeg er klaar voor is.

“We hebben veel werk verricht en zijn dan ook klaar voor deze mijlpaal van het seizoen”, aldus Zaccardo. “We kennen PSV, maar vanaf vrijdag gaan we ons vanuit elk denkbaar oogpunt voorbereiden op deze uitdaging”.

De verdediger heeft geen boodschap aan mensen die beweren dat PSV in het voordeel is, omdat in Nederland de competitie al is begonnen. “Misschien is PSV fysiek sterker, maar wij zijn AC Milan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.