PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal denkt aan Zakaria Bakkali en Georginio Wijnaldum’

psv logoPSV kent een uitstekend begin van het seizoen met twee ruime competitiezeges en een plaats in de laatste voorronde van de Champions League. Uitblinkers hierbij zijn jongelingen Zakaria Bakkali en Georginio Wijnaldum, iets wat ook clubs in het buitenland niet is ontgaan.

In het openingsweekend van de Eredivisie stuurde de Engelse grootmacht Arsenal topscout Peter Clarke naar Nederland om het duo in actie te zien. Clarke wordt normaal gesproken alleen om advies gevraagd als de betreffende speler bij de club staat aangeschreven als buitengewoon interessant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.