‘Arsenal bekeek Wijnaldum ook tijdens Portugal – Nederland’

psv logoPSV lijkt steeds meer rekening te gaan moeten houden met een eventueel vertrek van Georginio Wijnaldum. De middenvelder van de Eindhovenaren werd woensdagavond in de oefeninterland tegen Portugal (1-1 gelijkspel) naar verluidt uitvoerig bekeken door Arsenal.

Volgens het Algemeen Dagblad was er een scout van The Gunners aanwezig tijdens de oefeninterland. De club uit de Premier League zou zeer geïnteresseerd zijn in de Nederlands international, maar het ziet er niet naar uit dat de speler deze transferperiode nog wordt aangetrokken door Arsenal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.