Zakaria Bakkali wees contract bij Manchester City af

psv logoZakaria Bakkali is hot. De zeventienjarige aanvaller van PSV maakt een verpletterende indruk in het elftal van Phillip Cocu. Zijn goede spel werd beloond met een uitverkiezing voor de nationale selectie van België. Een blessure voorkomt het debuut namens de Rode Duivels van Bakkali.

Ondanks die kleine tegenvaller gaat het Bakkali vooral voor de wind. Sinds het voor Bakkali succesvol verlopen toernooi om de Nike Cup, twee jaar geleden, kent de voetbalwereld de aanvaller als een groot talent. “Mijn verkiezing tot beste jeugdspeler ter wereld op de Nike Cup als vijftienjarige was tegelijkertijd een eer en een beproeving”, zegt Bakkali in gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

“Plots zat er een legertje makelaars achter me aan. Even heb ik geaarzeld of ik PSV zou verlaten. Ik ben zelfs naar Manchester City gegaan om er een contract te tekenen, maar mijn vader heeft me uiteindelijk overtuigd om het niet te doen. Terug bij PSV kreeg ik een profcontract voor drie jaar”, vertelt Bakkali, die op korte termijn een nieuwe aanbieding van de Eindhovenaren kan verwachten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer