‘Malaga meldt zich bij PSV voor Tim Matavz’

psv logoMálaga is in zijn zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen in Eindhoven. De Spaanse subtopper heeft zijn oog namelijk laten vallen op Tim Matavz.

Dat schrijft Marca. Volgens de Spaanse sportkrant is Matavz al langer in beeld bij de club uit Andalusië. De Sloveen zou afgelopen seizoen regelmatig zijn bekeken en toen zou er ook eens al contact opgenomen zijn met PSV.

Málaga waagt nu een nieuwe poging Matavz in te lijven. De blauw-witten zouden Matavz het liefste willen huren met een optie tot koop. PSV staat volgens Marca onwelwillend tegenover een vertrek van Matavz. Alleen bij een zeer hoog bod zouden de Brabanders een verkoop overwegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.