‘Zware tegenstander dreigt voor PSV in volgende CL-ronde’

psv logoPSV moet ernstig rekening houden met een zware tegenstander in de laatste voorronde van de Champions League als het woensdag overeind blijft bij SV Zulte Waregem. De club uit Eindhoven heeft dan nog maar één kans op een beschermde loting omdat Olympique Lyon dinsdag Grasshoppers uitschakelde.

PSV, dat bij Zulte Waregem een voorsprong van 2-0 verdedigt, neemt vrijdag alleen nog maar als geplaatste club deel aan de loting voor de laatste voorronde van de Champions League als FC Nordsjaelland woensdag stunt bij Zenit Sint Petersburg. De Denen beginnen in Rusland met een achterstand van 1-0.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.