Zakaria Bakkali opgenomen in Belgische nationale ploeg

psv logoPSV’er Zakaria Bakkali is opgeroepen voor het Belgische nationale elftal, dat meldt het Eindhovens Dagblad. De zeventienjarige speler heeft nog geen keuze gemaakt tussen Marokko en België, maar bondscoach Marc Wilmots hoopt hem hiermee te overtuigen om voor de Rode Duivels te kiezen.

De jongeling maakte vorige week grote indruk in het duel met Zulte Waregem in de derde voorronde van de Champions League. Als hij door de voorselectie komt, dan kan hij op 14 augustus in de oefenwedstrijd tegen Frankrijk zijn debuut gaan maken voor de Belgische ploeg. Het is ook nog mogelijk dat hij zijn wedstrijd afwerkt bij Jong België.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer