‘PSV biedt 1,2 miljoen voor aanvaller Fatos Beqiraj’

psv logoPSV hoopt Ji Sung-Park woensdag te kunnen presenteren als de zevende nieuweling van deze zomer, maar zal zich hierna nog een keer roeren op de transfermarkt. De kans is groot dat Ola Toivonen vertrekt uit Eindhoven en ook Tim Matavz is met diverse buitenlandse clubs in verband gebracht. PSV houdt vermoedelijk rekening met een vertrek van een aanvaller en heeft zich volgens Kroatische media gemeld bij Dinamo Zagreb.

De Brabanders hebben volgens Vecernji een bod van 1 tot 1,2 miljoen euro uitgebracht op Fatos Beqiraj, de 25-jarige aanvalsleider van Zagreb. Het contract van de Montenegrijn loopt nog maar twee seizoenen door en algemeen directeur Zdravko Mamic heeft al laten weten dat de spits mag vertrekken. Dinamo heeft de opvolger van Beqiraj al bijna in huis: Antonio Mrsic van RNK Split.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer