Mateja Kezman: ‘Homo zijn is een ziekte, dat moet je niet promoten’

psv logoMateja Kezman, oud-speler van PSV, beschouwt homoseksualiteit als een ziekte. Volgens Kezman heeft de KNVB zich dan ook behoorlijk voor schut gezet door een KNVB-boot in te zetten tijdens de Gay Parade in Amsterdam.

Op de KNVB-boot waren onder andere Michael van Praag, Louis van Gaal, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk en Patrick Kluivert aanwezig. De KNVB wilde met deze actie aantonen dat homoseksuelen geaccepteerd worden in de voetbalwereld.

Kezman hekelt deze actie van de KNVB. ‘Homoseksualiteit is een ziekte. Dat moet je niet promoten. Ik zou de Servische voetbalbond niet steunen als ze aan zoiets mee zouden doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.