‘PSV vraagt 2,5 miljoen euro voor Przemyslaw Tyton’

psv logoPrzemyslaw Tyton zit in een lastige situatie. De keeper heeft de strijd voor de plek onder de lat verloren van Jeroen Zoet en heeft aangegeven dat hij niet een heel seizoen op de bank wil zitten. PSV is bereid om Tyton te laten gaan, maar wil alleen aan een transfer denken als er een behoorlijke transfersom op tafel komt. Omroep Brabant weet dat de doelman 2,5 miljoen euro moet kosten.

Voor PSV is verhuur geen optie en dus is de kans dat Tyton deze zomer nog vertrekt uit het Philips Stadion niet bijster groot. Roda JC Kerkrade werd genoemd als mogelijk nieuwe club voor de Pool, maar de oude club van Tyton kan onmogelijk aan de vraagprijs van PSV voldoen. Zolang de keeper niet verkocht wordt, is een terugkeer van Heurelho Gomes niet aan de orde.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer