PSV speelde met jongste Eredivisieteam in 25 jaar

psv logoPhillip Cocu stelde vorige week het jongste PSV-elftal ooit op tegen Zulte Waregem en scherpte dat record zaterdag verder aan. Tegen ADO Den Haag bedroeg de gemiddelde leeftijd van het basiselftal 21 jaar en 63 dagen, 84 dagen jonger dan het wervelende elftal dat Zulte Waregem met 2-0 klopte.

Met de opstelling tegen ADO zet PSV sowieso het jongste Eredivisie-elftal van de huidige eeuw op zijn naam. Men klopte de Hagenaars met het jongste Eredivisieteam in 25 jaar. De Eindhovenaren lossen Excelsior af, dat op 14 december 2002 tegen FC Twente aantrad met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar en 90 dagen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer