‘Ola Toivonen staat voor overgang naar Benfica’

psv logoBenfica is zich aan het voorbereiden op een toekomst zonder Óscar Cardozo. De aanvaller is dicht bij een vertrek naar Fenerbahçe en de Portugezen zijn van plan om een vervanger in huis te halen. Ook Ola Toivonen is toegevoegd aan het lijstje kandidaten, meldt O Jogo.

Cardozo lijkt zo goed als zeker naar Fener te vertrekken. Benfica wacht nog op een bankgarantie van de Turkse grootmacht ter waarde van twaalf miljoen euro voor de transfer. Mocht de zaak rondkomen, dan zal de werkgever van onder andere Ola John en Miralem Sulejmani zelf tot actie over gaan. Toivonen is inmiddels ook in beeld gekomen, meldt het Portugese medium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.