Georginio Wijnaldum: ‘Ik ben een geboren aanvoerder’

psv logoGeorginio Wijnaldum is zeer gelukkig als de nieuwe captain van PSV. De middenvelder kreeg van trainer Phillip Cocu de aanvoerdersband toegewezen voor het Champions League-duel met Zulte Waregem (2-0 winst) en zal die band dus ook de rest van het seizoen dragen. “Dat ik nu aanvoerder ben van een elftal in de Champions League doet me wel wat.”

Wijnaldum ziet zichzelf als een echte aanvoerder, zo vertelde hij tegenover het Algemeen Dagblad. “Anderen mogen het anders zien, maar het aanvoerderschap is wel iets dat in me zit. Ik weet dat vele mensen aan Stijn Schaars dachten als de nieuwe captain, maar zelf had ik wel het gevoel dat ik het zou worden. Ik ben natuurlijk al een tijdje PSV’er, hij niet.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer