PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luciano Narsingh heeft nog maanden nodig om wedstrijdfit te raken’

psv logoLuciano Narsingh hoopt halverwege augustus terug te kunnen keren op het trainingsveld van PSV. De 22-jarige vleugelaanvaller is herstellende van een knieblessure en heeft volgens de planning nog twee tot drie weken nodig voordat hij de looptraining kan hervatten. Daarna zal het nog enkele maanden duren voordat de zesvoudig Oranje-international weer wedstrijdfit is. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag.

Narsingh liep zijn blessure eind december op in de competitiewedstrijd tegen NAC Breda (6-1 winst). In januari ging hij onder het mes, waarna een langdurig revalidatieproces bij de KNVB in Zeist volgde. De aanvaller hoopte al in de voorbereiding van het nieuwe seizoen weer te kunnen aansluiten bij de selectie van trainer Phillip Cocu op De Herdgang, maar moest zijn rentree noodgedwongen uitstellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.